Nyheter – posters med fotografier och illustrationer

Posters i liggande format

Posters med illustrationer

Posters med texter och citat

Posters för barn: ABC och alfabetet

Posters för barn: barntavlor med fantasimotiv

Webbshop med posters, smycken och andra finheter: här finns alla posters >

Många resor får oss att växa som människor: att uppleva andra delar av landet eller av världen och att se, prata med och förstå människorna, djuren, naturen och kulturen där. Genom att lära sig om andra, lär man om sig själv.

Webbshop med posters, smycken och andra finheter. Konst från hjärtat på en bit fint, matt fotopapper. Posters med fotografierillustrationer och texter/citat. Signerad av mig, Caroline: mina linjer: Carolines linjer: Caro-lines.

Konst tar sig i uttryck på många sätt och sättet jag använder i mitt skapande är fotografi och illustrationer och även många gånger en kombination av båda. Bilderna är oftast motiv hämtade från naturen eller staden och jag vill förmedla en känsla av eftertänksam trivsel med mitt skapande.

Bilderna kan kallas tavlor och affischer eftersom kärt barn har många namn och trycksätt. Dessa bilder trycks på matt fotopapper som ska hålla i minst hundra år. Terycken är gjorda i mått som stämmer överens med de standardmått som finns på de ramar och tavlor som finns i butiker. Har du tur hittar du den perfekta ramen på loppis!

Böcker

I min webbshop med posters finns även andra saker! Här finns bland annat också fem böcker som jag skrivit och formgivit. Det är en viss känsla med ett tryck exemplar av en bok i sin hand! De finns också på engelska via Amazon. Böckerna finns på både Bokus och Adlibris och såklart även här:

Saker

Sakerna i vårt liv ska skapa positiva känslor och vara tillräckligt många eller rättare sagt tillräckligt få: bara de som ger glädje! En del av sådana saker hittar du här nedan i form av: posters, smycken och andra smarta små saker.

”Omge dig med saker som ger dig energi”.

Posters med motiv från förr

Palmer

Här har jag samlat en mängd posters som är över hundra år gamla. Det är bilder från vetenskapliga samlingar det enda sättet att teckna av sina motiv var det enda sättet att kunna dokumentera sina upptäckter. Det måste alltså ha var en fördel att vara både kreativt och vetenskapligt lagd för att kunna styrka sina upptäckter.

Bilderna ligger i en egen kategori, då de är skapade av konstnärer från svunna tider och har en lite annan karaktär än de jag skapar. Alla bilder är över hundra år gamla och har en utstuderad detaljrikedom och skön vintagekänsla över sig. En del av dem påminner om genren skolplanscher från den svenska småskolan.

Vintageposters med palmer och djungel.

Fler motiv med blommor och växter

Här finns de vackra och detaljerade handgjorda illustrationerna på en uppsjö av botaniska motiv. Kategorin kommer så sakteliga att utökas med fler motiv av blommor och andra vintagemotiv från forna samlingar. Jag önskar att konstnärerna nu visste värdet på vad de producerade för världen och eftervärlden på 1700- och 1800-talet!

En del posters har veck på sig i bilden: de ska vara där! Det är så de såg ut när de dokumenterades från böckerna de tryckt i. Det förstärker faktiskt vintagekänslan ännu mer, som den högra bilden nedan.

Hortensia, rhododendron och annat vackert från vår botaniska värld att rama in och sätta upp som tavla.

Smycken: armband, broscher och örhängen

Att välja sina smycken med omsorg är viktigt. Det speglar vem du är och även hur du känner dig för stunden. Du ska kanske till jobbet och vill lyfta din outfit med ett par stora örhängen eller bryta av den svarta outfiten med ett halsband eller en brosch som förstärker elegansen.

Broscherna är handgjorda och unika av sitt slag: det finns bara en av varje och är lika unika som du! Sätt den på en sjal på handväskan, använd den till en svart polotröja eller slå in den vackert och ge bort den till din bästa vän eller mamma – det kanske till och med är samma person!

Örhängen, armband, halsband och broscher. Och även armband till män.

Webbshop med posters, smycken och andra finheter: Studio Caro-lines

Smarta saker

Återanvändbara kaffefilter och smarta små smyckeskrin det är några av sakerna du hittar i den här kategorin.

Tänk hur många kaffefilter du inte kommer att använda om du köper ett som går att använda om och om igen! Ett litet smyckeskrin är bra att ha med när du ska packa för en weekend eller en längre resa: så att du håller ordning och reda på juvelerna!
Det kommer att finnas olika fina vintagesaker i den här kategorin också: fina föremål från svunna tider med ett värde i sig: de är användbara än och är ting som inte går att återskapa idag: unika.

Kaffefilter, små smyckeskrin och smarta saker

Varmt välkommen till min webbshop med posters, smycken och andra finheter!

The Late Night Society

Följ gärna Studio Caro-lines på Instagram!

Webbplatsen använder cookies för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.   Läs mer om hur cookies används.