Den här sidan brukar ju heta ”Om oss”, men den här borde isåfall heta ”Om mig”. Studio Caro-lines är nämligen bara en person: jag Caroline. Jag har såklart hjälp från till exemel min man och mina vänner och en revisor. De har alla kunskap och synpunkter som hjälper mig, men kreativiteten och urvalet står jag för!

Studio Caro-lines - svensk webbshop

Namnet ”Studio Caro-lines”

Tänk att det var så lätt: en enda bindestreck, så skapades Caro-lines, Carolines liner, mina linjer. Det tog mig i runda tidsslängar två år att komma fram till. Ja, det är sant. Hur svårt kan det vara, tänke rdu kanske, men så var det. Jag ville att det skulle vara kreativt, säga något om mig och min verksamhet. Då blev det Caro-lines.

Det första och enda jag hade i webbshoppen tidigare var posters som jag själv gjort. Min första succé var ”Yes. I do love. Chocolate.” – något jag fortfaranade tycker är sant! Nu har jag utökat sortimentet med även vintageposters. Det är gamla posters med motiv från när folk (läs främst män) var upptäcktsresande och resta till nya platser på jorden, som nu finnsatt titta på via Google Earth!

Det finns också smycken som jag tycker är fina som örhängen, både stora och små. De små passar alltid tycker jag och de stora känns somriga och lite festliga, men du kan såklart ha dem när det känns rätt för dig! Sortimentet innehåller numera också muggar, vattenflaskor, t-shirts, böcker, fröer och även supermjuk och tandtråd i en snygg liten förpackning tandborstar.

Böckerna är jag speciellt stolt över: jag har skrivit och gjort dem själv. Jag siktar inte på något Nobelpris med dem, utan de är ytterligare ett sätt som min kreativitet tar sig i uttryck.

Kontakt

Studio Caro-lines tillhör Byron AB med organisationsnummer 559327-9432 på följande adress:

Byron AB
Vikensvägen 65
236 41 Höllviken

Email-adress:

Webbplatsen använder cookies för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.   Läs mer om hur cookies används.