2614204118384

Extra mjuk tandborste och smart tandtråd

Ibland i livet kan du behöva du en extra mjuk tandborste efter till exempel en operation i munnen, efter ett tandläkareingrepp eller om du har extra känsligt tandkött. Med en mjuk tandborste blir det lättare att hålla munnen fräsch och tänderna hela och rena.

Dessa specialtandborstar har över 10.000 tunna strån i tandborsthuvudet, jämfört med de 2.000 – 3.000 strån som finns på en vanlig tandborste.

Extra mjuk tandborste - suoermjuk att borsta tänderna med - snäll mot tandköttet - gingivit
Vit, grön och svart extra mjuka tandborstar.
Vit mjuk tandborste, supermjuk, munhälsa och tandvård

Med en bra munhälsa förebygger du till exempel karies, inflammerat tandkött som kan leda till tandlossning (gingivit) och andra tandsjukdomar.

I Danmark har en 25-årig kille, Nicklas Brendborg, just (2021) släppt en bok om anti aging: det vill säga hur man bromsar in åldrandet. Ett av trixen är att använda tandtråd flera gånger om dagen. Han hänvisar till forskning där forskare hittat samma bakterier som finns i munnen som i hjärnan hos patienter med Alzheimers. Så använd tandtråd – länge!

Kryssa i om du vill ha nyhetsbrev, tack:

Du kan är som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på “Avprenumerera” i nyhetsbrevet. För att läsa mer om hur personuppgifter hanteras, hänvisas till hemsidan.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Varukorg

Webbplatsen använder cookies för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.   Läs mer om hur cookies används.